New York New York!

Door: Ivo en Mayke

Blijf op de hoogte en volg Mayke en Ivo

18 Juni 2011 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hey!

Na een spannende week voorafgaand aan onze reis, zijn we dan echt van start gegaan. En hoe!!... Ondanks dat we allebei snakken naar het strand, zee en rust, willen we eigenlijk niet meer weg uit The Big Apple. Wat een stad, wat een heerlijk vrij gevoel. New York is aan alle kanten overweldigend. Zowel de gebouwen, de geluiden (continu, altijd, overal), de mensen en de lichtjes. Alles is er te vinden, alles mag en alles kan, 24/7. CRAZY!!!!!!!!
Ons eerste setje slippers zijn versleten! En onze nekken verrekt door het kijken naar die hoge gebouwen.

China town, Manhattan, Central Park, little Italy, de subway, de NYPD, ground zero, 5th avenue en broadway..... we moeten alles nog laten bezinken op het strand in Mexico.

Ook hebben we, echte thee-leuters als we zijn, ons gewaagd aan de Starbucks koffie, waar Mayke inmiddels om de paar uur een refill van wil,alle zoete broodjes geprobeerd en baseball in het park gekeken. Als twee hyper-tjes zijn we door de stad gesjeesd, alles wilden we meemaken!

De New Yorkers; beetje gek, beetje arrogant, luidruchtig, wat over-enthousiast en echt niet altijd fashionable gekleed, maar super aardig. We like.

Vandaag op weg naar Mexico! Maar niet voordat we voor de laatste keer koffie en donuts eten in Central Park.

New York, we definately love you!

big hug

• 17 Juni 2011 - 13:29

Michelle:

Ohhhh!!!!
    Lekker genieten. Klinkt goed allemaal. Goede reis naar Mexico!
    Dikke kus. X

• 17 Juni 2011 - 13:45

Kelly:

Klinkt goooeeed!!!! Laat ons niet te lang in spanning voor de wordt vervolgd verhalen!
    xxxx vanuit Amsterdam

• 17 Juni 2011 - 13:59

WILSON:

lekker bericht om te lezen met 1 vierkante meter computerscherm en een toetsenbord voor m'n neus. Living on the edge op kantoor
    geniet ervan!!

• 19 Juni 2011 - 14:34

Paul:

Hallo Mayke en Ivo,
    Ik heb zojuist jullie reisverslag gelezen en de foto's van New York bekeken!
    Klinkt allemaal leuk en de foto's zien er leuk en interessant uit.
    Wat een verassing voor mij is dat je koffie drinkt!!
    Veel plezier, tot het volgende bericht en geniet met volle teugen!

Groeten, Paul