Tropical Tonga

Door: Ivo & Mayke

Blijf op de hoogte en volg Mayke en Ivo

21 Oktober 2011 | Tonga, Nuku'alofa

Terug van een heeel mooi plekje in de pacific: Foa eiland, een klein eilandje midden in het Koninkrijk van Tonga.

And yes, Tonga has it all: mannen in rokken, vrouwen gekleed in rieten matten, gospel songs, loslopende varkens en een rugby team dat de worldcup nét niet gewonnen heeft (volgens de tonganezen dan hè)! Maar ook azuur blauw water, palmbomen aan het strand, iedere dag verse vis en inwoners groot en stevig, maar om te knuffelen! Foa eiland is 1 van de kleinere eilandjes met een paar gemeenschappen en de meest prachtige, geisoleerde stranden. Je kunt er verse coconut bestellen aan de bar en elke dag de lastige keuze hebben tussen de hangmat rechts op het strand, of toch die aan de linker kant…… We hebben geslapen, gebruind, té veel gegeten, geluierd, gelezen, genuffeld, gedronken en gekletst met andere levensgenieters. Wat een paradijs!! Het enige actieve dat we de hele week gedaan hebben is wat snorkelen en zwemmen met wat manta’s en humpback whales, tja……

whale-foto's komen nog!!

• 20 Oktober 2011 - 22:19

Mies:

Whoaaa... ik ben zo enorm verschrikkelijk jaloers....maar wouw....ben blij dat jullie zo lekker aan het genieten zijn. En!!!! Ik kan niet wachten om jullie (snel) weer te zien! Love you! XXX

• 21 Oktober 2011 - 06:16

Broertje:

Ohhhhh, jaloersmakend allemaal. Klinkt te gek. Dus zeker een aanrader om ook op het lijstje te zetten? Klinkt super. Laten jullie ook nog wat over voor mij om te ondekken? Dikke kus en knuffel.

• 21 Oktober 2011 - 06:59

Kelly:

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!!!!!!!!!!!!!!! *zwijmel*

• 21 Oktober 2011 - 07:10

Gerrit:

ben ik effe blij dat ik gewoon in de file heb gestaan op weg naar kantoor.......not

• 21 Oktober 2011 - 12:37

Jarno En Annemarijn:

Hallo!!

Wat fijn om te horen dat alles moet jullie goed gaat! Wat gaaf die foto van de walvis en die fijne gele spin... Geniet van het mooie paradijs.

Hier alles goed. De voorbereidingen voor het huwelijk vorderen goed. Dus rust heel goed uit, dan kunnen jullie straks lekker feesten! (-;

Groetjes
    Jarno en Annemarijn

• 22 Oktober 2011 - 15:31

Jos :

Gozer!! wat een feest. Ik hoef me geen zorgen om je te maken. geweldig!! wij zoeken hier wel een hangmatje uit!! maak er iets mooois van. Groeten vanuit een herfstig Nederland. Jos

• 24 Oktober 2011 - 12:20

Jolie, Suus En Tim:

Het ziet er allemaal zo mooi uit! Ik kan me voorstellen dat jullie tot op het bot relaxed tot rust zijn gekomen in dat paradijs. We blijven jullie avonturen volgen en horen graag alle details!

Veel liefs,
    Jolie, Suus en Tim